Members can pay
 a nominal sum to
 advertise their car
 
Tel: +44 (0)1926 435843    Fax: 452421    email: contact@groupc-gtpracing.com
 
News

Race Dates for 2006

 
Please click here to give us your feedback on the final race programme.
 
Daily timetables may change, as the circuits confirm details with us.
 
Brands Hatch, 3-4 June - GP Circuit
 
Friday Test day - optional book and pay circuit direct for INDY circuit only
Saturday
From 08.20 Sign On and Scrutineering
10.10-10.40 Practice - 30 minutes
15.05-15.35 Race One - 30 minutes
Sunday
14.50-15.20 Race Two - 30 minutes
 
Nurburgring, 23-25 June - GP Circuit (13.06.06)
 
Friday
11:00 Drivers Meeting
13.00-13.30 'Free' practice - 30 minutes
Saturday
09.00-09.30 Qualifying - 30 minutes
12.55-13.25 Race One - 30 minutes (no open pitlane and single driver only in both races)
Sunday
14.05-14.35 Race Two - 30 minutes
 
Spa, 14-16 July (11.07.06 - Changes)
 
Friday
08.00-14.15 Signing on and scrutineering
11.45-12.15 Group C/GTP Racing - 30 minutes practice to be pre-booked through Club and paid for at circuit
15.15 Driver's Briefing
15.30-16.00 TGP F1 - Practice, 30 minutes
17.10-17.40 Group C/GTP Racing - Qualifying, 30 minutes
Saturday
09.30-10.00 TGP F1 - Qualifying 1, 30 minutes
12.55-13.25 TGP F1 - Qualifying 2, 30 minutes
14.35-15.35 Group C/GTP Racing - Race One, 60 minutes, optional 2 driver (dump bottle refuelling ONLY)
Sunday
10.00-10.10 TGP F1 - Warm Up, 10 minutes
11.50-12.20 Group C/GTP Racing - Race Two - 30 minutes, single driver only
13.30-14.00 TGP F1 - Race, 30 minutes
 
Silverstone GP, 28-30 July (21.07.06 - Changes)
 
Wednesday Trucks can be parked outside the circuit in the main car park and will be released to Jim Graham at 19.00 (7.00pm) for organising the positions in the paddock.
Thursday Alternatively, you can gain access to the paddocks from 07.30
Test day for 'classic' competitors only.
You have been sent booking forms - please deal with Silverstone direct.
14.00-18.00 Signing on
Scrutineering will be mainly active in the scrutineering bay, which excludes us, but we may be able to encourage a scrutineer to visit the garages, if there are quiet periods.
Friday
09.15 Driver's Briefing only if you have not driven on the GP circuit before
09.45 Signing on and scrutineering in the garages
11.15-11.45 Practice - 30 minutes
Saturday
10.50-11.25 Race One - 35 minutes
18.15 Saturday's Silverstone race awards for 1st, 2nd and 3rd overall only at the Scarf & Goggles (Happy hour starts at 6pm)
Sunday
12.00-12.35 Race Two - 35 minutes
13.00 or 14.00 Provisional time for Club awards for Saturday and Sunday races
17.30 Sunday's Silverstone race awards for 1st, 2nd and 3rd overall only at the Scarf & Goggles (Pig Roast and Happy hour starts at 5pm - no more information available at 12.07.06)
 
Paul Ricard, 19-20 August - FIA GT Event (21.07.06 - Changes)
 
Friday
14.00-18.00 Administrative Checks and Scrutineering
Saturday
10.00-10.15 Driver's briefing
11.30-12.00 Free Practice - 30 minutes
13.00-14.00 Lunch break
15.45-16.15 Qualifying Practice - 30 minutes
Sunday
09.45-10.15 Race One - 30 minutes, single driver
12.00-13.00 Lunch Break
13.30-16.30 FIA GT Championship - Three hours
17.00-18.00 Race Two - Optional two driver, 60 minutes (dump bottle refuelling ONLY)
 
NEW - Dijon 6-8 October
 
Just to confirm that the Estoril event has been cancelled and we shall now be returning to Dijon where we expect to have a great weekend with very good track time made up of timed practice and qualifying at 30 minutes each and two 40 minute races.

There are no garages, but we have a marquee for Group C/GTP cars.

Friday Provisional times
15.40-16.10 Practice - 30 minutes
Saturday
09.10-09.50 Qualifying - 30 to 40 minutes subject to schedule
Sunday
12.15-12.55 Race 1 - 40 minutes
16.35-17.15 Race 2 - 40 minutes
 
  Group C/GTP Racing run a number of individual and totally independent races in the season, each having it's own format, normally six weekends. The individual race times and schedules for the days for each event will be emailed to members in due course. Where extra practice times/days are available (usually at extra cost), details of these will be sent to members well in advance of the weekend.


2006 Calendar
Race Reports
Membership
Regulations
Sale Room
Suppliers
Cars/Drivers
Useful Links